11.10.2013

TEATTERI, TV & ELOKUVA

Filed under: — admin @ 14:26

PROJEKTEJA, JOSSA RIKU ON TÄLLÄ HETKELLÄ MUKANA:

TV:

ELOKUVA:

vuonna851
Vuonna 85
Tarina Lokomon duunareista, värikkäästä kaveriporukasta, jota unelmat ja kyltymätön elämänjano vievät keskellä vauhdikasta vuosikymmentä. Tommi Turmiola törmää elämänsä rakkauteen Karoliinaan kesäisellä Pyynikin rannalla Tampereella.
www.vuonna85.fi


KummeliV
Kummeli V
Kummeli V -elokuvassa on neljä tarinaa, jotka nivoutuvat toisiinsa. Ensimmäisessä tarinassa ex–basisti Tomi tekee virheen. Hän kutsuu vanhan bändikaverinsa, rumputaiteilija Monki Mähösen, remontoimaan vaimonsa kesähuvilaa. Tarina alkaa saada kauhuelokuvamaisia piirteitä, kun Monki ja talon emäntä Stina ajautuvat törmäyskurssille.
https://www.facebook.com/KummeliVee


TEATTERI:

forza_lasagne
Forza Lasagne! (Teatteri State, käsikirjoitus ja ohjaus)
Häpeämättömän suorapuheinen Rocco Montana tuo tuulahduksen San Remon entertainer-kulttuurista keskelle kylmää Pohjolaa tunteella, taidolla ja aimo annoksella vanhaa kunnon chauvinismia. Tämä esitys on K-18!
http://www.teatteristate.fi/index.php/ohjelmisto


parasta_ennen
Parasta ennen (TTT, Ohjaus)
Hurmaavassa, superhauskassa yhden miehen komediassa kuulet ikääntymisestä ihan kaiken, kun lavan valloittaa karismaattinen ja rakastettu Ilmari Saarelainen. Me väitämme, että hänen parasta ennen päivämääränsä ei ole ohi. Vaikka hän itse saattaakin väittää vastaan.
www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/PARASTA-ENNEN


luolamies
Luolamies (roolissa)
Rakastaa shoppailua? Kysyy eksyessään tietä? Vaihtaa sukat joka päivä? On ehkä mies – mutta ei Luolamies!
Luolamies on tikahduttavan hauska, lämmöllä miesten ja naisten eroja ruotiva stand up -esitys. Harvemmin näytelmä saa oman kadun tai oman merkkipäivän. Tämä Broadwayn pitkäikäisin, vuodesta 1995 pyörinyt yhden miehen show on saanut molemmat!

www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/LUOLAMIES


mauno_peppone_1140x340px
Mauno Peppone – Elämä, Kuolema ja Comeback (TTT, käsikirjoitus ja ohjaus)
Vuonna 85 -musikaalista tutun Mauno Pepponen sooloshow! Mauno painaa pitkää päivävuoroa Lokomon konepajalla. Nuoren miehen loppumaton unentarve, puuduttavan näköalaton työnkuva sekä raskaan koneiston teollinen rytmi saavat hänen silmäluomensa painumaan väkisin kiinni…
http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/mauno-peppone-elämä-kuolema-ja-comeback

Vastaa